Különleges élményben lesz részetek! Foglalj most szobát!

Különleges élményben lesz részetek! Foglalj most szobát!

Foglalj asztalt a 83/540-180-as telefonszámon vagy e-mailben!

Hévíz, látnivalók, programok


Hévíz

Hévíz ma már nemcsak a nyugalom szigete, hanem a gyógytó mellett az aktív pihenés és a családos kikapcsolódás helyszíne is.


Részletek

Hévízi tó

Átélted már a tóban fürdőzéskor a víz simogatóan lágy érzését? Megcsodáltad már úszkálás közben a gyönyörű tavirózsákat?


Részletek

Hévízi gyógyszolgáltatások

Hévízről mindenkinek a masszázsok, iszappakolás és súlyfürdő jut eszébe. 30 év felett mindenkinek ajánlott!


Részletek

Hévízi programok

Hévíz minden évszakban gazdag programkínálattal vár benneteket. Fesztiválok, hagyományőrző programok, koncertek színes választéka.


Részletek

Környékbeli látnivalók

A hévízi tó mellett a Balaton a másik kincs. Színes kulturális programok, természeti látnivalók, aktív szórakozási lehetőségek 15 km-en belül.


Részletek

Hévíz


Hévíz ma már nemcsak a nyugalom szigete, hanem a gyógytó mellett az aktív pihenés és a családos kikapcsolódás helyszíne is.

A Hévízi tó és környékének látványa önmagában is egy csoda. A tó csillogó vízfelelete, a tavon nyíló tündérrózsák, a tavat körülölelő pára és a tó körüli véderdő és virágos park gyönyörű látványt nyújt.

Hévíz városa színes élményekkel gazdagítja a gyógyulni, pihenni és wellneszezni vágyókat. A kínálat sokszínű: elegáns éttermek, szépen felújított sétálóutca, a virágos Schulhof sétány a tófürdőn, az egregyi borozósor, minőségi árukat forgalmazó butikok, dottozás és színes programok a hosszú hétvégéken, ünnepeken.

Érdemes ellátogatni Hévízre azoknak is, akik az aktív pihenést kedvelik leginkább. A városból kivezető utak kiválóan alkalmasak kerékpártúrákra, gyalogtúrákra vagy akár egy kellemes délutáni sétára.

Természetesen Hévíz a mai napig tradicionális gyógyászatáról, a hévízi gyógykezelések, hévízi gyógyszolgáltatások különleges hatásairól híres és legtöbben - főleg külföldről - emiatt érkeznek a városba.

A város nevezetességei  között érdemes megemlíteni a római kori ásatásokat, a Múzeális Gyűjteményt, a köztéri szobrokat, valamint az egregyi városrészben lévő Árpád kori templomot és az ismeretlen római katona sírját. A román kori templom érdekessége, hogy a Balaton régióban mindössze csak 3 épen fennmaradt román kori templom található, ezekből az egyik Hévízen.

Hévíz egész évben gondoskodik a vendégek szóratkoztatásáról. A hévízi programok egész évben gondoskodnak a felejthetetlen élményről, sokféle stílusú rendezvény részesei lehetnek a vendégek. 

Aki pedig többet szeretne látni a környékből, ajánljuk a Hévíz környékbeli látnivalókat figyelmébe, melyek során a Balaton és Keszthely, a sümegi vár, a Kis-Balaton térsége a Bivalyrezervátummal, Tapolca nem maradhatnak ki a programból.

Hévíz mindenkit vár!
Megosztás


Vissza az előző oldalra!
Korona Panzió***Étterem - MagyarKorona Panzió***Étterem - DeutschKorona Panzió***Étterem - EnglishKorona Panzió***Étterem - čeština